logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
stevengraff  
#1 Posted : Tuesday, October 6, 2015 3:43:22 PM(UTC)
stevengraff


Rank: Newbie

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 10/2/2015(UTC)
Posts: 5
United States

Thanks: 1 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
The default consent is:

"Your host '{0}' would like remote control of your computer. Your consent is required to proceed."

I've changed it in ConsentHostLabelFormat, but my custom text doesn't show up when joining.

Same is true of button texts.

Edited by user Tuesday, October 6, 2015 3:45:03 PM(UTC)  | Reason: added detail

Scott  
#2 Posted : Monday, October 26, 2015 3:00:00 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
On the Guest machine where you are testing this, have you forced the propagation of the new settings?

If it's an Access session, you do that by Reinstalling the Access client from the Host page.

If it's a Support session, you'll want to ensure that the ClickOnce cache has been flushed. You can do that by running the following command on the remote machine when you do not have any ScreenConnect application windows open:

Code:

rundll32 dfshim CleanOnlineAppCache
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.