logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
trueHD  
#1 Posted : Sunday, March 1, 2015 9:25:40 PM(UTC)
trueHD


Rank: Member

Joined: 10/6/2013(UTC)
Posts: 28

My organization has very slow internet connection. I have notice that connecting to remote clients that is a lot of lag. Even with the client in the same city....let alone a different city or state. The best work around I have found is to switch the connection to low, then there is very little lag. Is there a way to have this set as default? So any new support sessions created by myself or others is set to low. This may also help cut down on VPS bandwidth.


slow

Scott  
#2 Posted : Monday, March 2, 2015 1:36:46 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
You can do that with the web.config file, more information on how to do this can be found here.
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.