logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
paulrick  
#1 Posted : Tuesday, August 2, 2011 10:20:53 AM(UTC)
paulrick


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 3/9/2011(UTC)
Posts: 112
Location: Lancaster, Pennsylvania

Thanks: 7 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Hey,

I'm having an issue creating a new security role in ScreenConnect. When I set everything up and click the Save Security Settings button it generates and "Unknown Error" and gives me an error code of 500. Any thoughts?

Jake  
#2 Posted : Tuesday, August 2, 2011 1:49:57 PM(UTC)
Jake


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 4/9/2010(UTC)
Posts: 2,061

Thanks: 1 times
Was thanked: 393 time(s) in 188 post(s)
No thoughts, but we'd certainly like to check it out. Can you contact our support?
ScreenConnect Team
Guest  
#3 Posted : Thursday, August 4, 2011 3:19:41 AM(UTC)
Guest


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 4/9/2010(UTC)
Posts: 331

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Hi,

i also get the same error.
Jake  
#4 Posted : Thursday, August 18, 2011 2:49:14 PM(UTC)
Jake


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 4/9/2010(UTC)
Posts: 2,061

Thanks: 1 times
Was thanked: 393 time(s) in 188 post(s)
This has been fixed.
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.