logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
ivgastel  
#1 Posted : Tuesday, September 23, 2014 11:00:28 AM(UTC)
ivgastel


Rank: Newbie

Joined: 9/23/2014(UTC)
Posts: 1
Netherlands
Location: Eindhoven

In the sequrity TAB I selected Active Directory and tested some users succesfully. After activating this setup I'm not able to logon as an administrator anymore.

What went wrong ?

Scott  
#2 Posted : Tuesday, September 23, 2014 12:43:29 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
Do the rolenames in ScreenConnect match the groupnames in the Active directory exactly? For example, if you want to use Domain Admins as the Administrator role in ScreenConnect, then on the Security tab on the Administration page, the rolename must be 'Domain Admins'. Once it's setup that way, if you try a user lookup who belongs to that group in the AD, it should return their list of groups with 'Matches defined role' to confirm that the user is a member of that AD group.

Also, to retry the configuration, you can reset your authentication using the steps in the following KB page: http://help.screenconnec...tor_username_or_password
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.