logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
The Open File  
#1 Posted : Sunday, April 24, 2011 10:57:46 AM(UTC)
The Open File


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 9/12/2010(UTC)
Posts: 56
Man
Location: Orlando, FL

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
I have chosen "Eastern Time Zone (US & Canada)" in my profile, but when I left a message on the board at 10:50am my time, the board said I left the message at 5:50am. As a matter of fact, the same problem is occuring in this message.

What's up with that?

Thanks...

Edited by user Monday, April 25, 2011 6:15:47 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Mike Petersen
The Open File

Jake  
#2 Posted : Tuesday, April 26, 2011 5:40:11 PM(UTC)
Jake


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 4/9/2010(UTC)
Posts: 2,061

Thanks: 1 times
Was thanked: 393 time(s) in 188 post(s)
This should be fixed now. (was just a problem with the forum, not ScreenConnect)

Edited by user Tuesday, April 26, 2011 5:41:06 PM(UTC)  | Reason: Not specified

ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Similar Topics
Time Not Accurate for My Time Zone (Bug Reports)
by The Open File 4/24/2011 10:57:46 AM(UTC)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.