logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Mc128k  
#1 Posted : Monday, September 9, 2013 8:49:12 AM(UTC)
Mc128k


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 5/7/2013(UTC)
Posts: 47
Location: Parma

Thanks: 2 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Hi
When I install a generated RPM I get this error

Code:
Error Type: <type 'exceptions.UnboundLocalError'>
Error Value: local variable 'val' referenced before assignment
  File : /usr/lib/python2.6/site-packages/yum/rpmtrans.py, line 401, in callback
    self._instProgress( bytes, total, h )
  File : /usr/lib/python2.6/site-packages/yum/rpmtrans.py, line 493, in _instProgress
    self.complete_actions, self.total_actions)
  File : /usr/share/PackageKit/helpers/yum/yumBackend.py, line 3041, in event
    pct = div * (ts_current - 1) + pct_start + ((div / 100.0) * val)


The machine is a CentOS 6.4 x64 server.
Do you need any additional information?

Jake  
#2 Posted : Tuesday, September 10, 2013 11:37:20 AM(UTC)
Jake


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 4/9/2010(UTC)
Posts: 2,061

Thanks: 1 times
Was thanked: 393 time(s) in 188 post(s)
Did you install from command line with rpm -i or whatever? Or whatever the wrapping call is in yum?

I'd like to see everything including the command line you provided and all stderr and stdout.

Our testing was with fedora19 which should be similar, but I may want to try with centos too. Our centos VMs don't have graphics, so i'd have to build another one.
ScreenConnect Team
Mc128k  
#3 Posted : Tuesday, September 10, 2013 11:52:22 AM(UTC)
Mc128k


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 5/7/2013(UTC)
Posts: 47
Location: Parma

Thanks: 2 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Used double-click. Now with rpm -i it works fine.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.