logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
hoss  
#1 Posted : Friday, February 22, 2019 4:39:02 PM(UTC)
hoss


Rank: Advanced Member

Joined: 12/23/2013(UTC)
Posts: 56
United States
Location: SF Bay Area

Thanks: 8 times
I had a very usable screenconnect app on my old android cell phone. I have a new andriod cell phone but the screenconnect app is not listed in google play store, which is where I think I found it before. It is still available somehow?

Edited by user Friday, February 22, 2019 5:58:19 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Tim  
#2 Posted : Friday, February 22, 2019 6:18:24 PM(UTC)
Tim


Rank: Administration

Medals: ScreenConnect Advisor: Focus Group Member

Joined: 1/17/2016(UTC)
Posts: 9
Location: Raleigh

Hey hoss, you should be able to find our app at this url: https://play.google.com/...eenconnect.androidclient. Please feel free to reach out if you have any more questions!

Edited by user Friday, February 22, 2019 6:54:15 PM(UTC)  | Reason: Not specified

SoCo_Systems  
#3 Posted : Friday, February 22, 2019 6:51:59 PM(UTC)
SoCo_Systems


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 1/29/2014(UTC)
Posts: 130
Man
United States
Location: Indianapolis, IN

Thanks: 2 times
Was thanked: 21 time(s) in 21 post(s)
I get a page not found error on Tim's link due to a period at the end. You can try this one:
https://play.google.com/...eenconnect.androidclient

If not, try searching for "Connectwise Control" (it isn't called ScreenConnect anymore)
Tim  
#4 Posted : Friday, February 22, 2019 6:55:18 PM(UTC)
Tim


Rank: Administration

Medals: ScreenConnect Advisor: Focus Group Member

Joined: 1/17/2016(UTC)
Posts: 9
Location: Raleigh

Thanks SoCo_Systems; I adjusted my post so that the period isn't in the link anymore.
hoss  
#5 Posted : Saturday, February 23, 2019 3:24:57 AM(UTC)
hoss


Rank: Advanced Member

Joined: 12/23/2013(UTC)
Posts: 56
United States
Location: SF Bay Area

Thanks: 8 times
I saw the connectwise control app; but assumed that it was for the more recent versions of the program. I'm using 5.1.8473.5522; I will see if the connectwise control app runs with my version.
hoss  
#6 Posted : Saturday, February 23, 2019 7:15:26 AM(UTC)
hoss


Rank: Advanced Member

Joined: 12/23/2013(UTC)
Posts: 56
United States
Location: SF Bay Area

Thanks: 8 times
I'm having issues finding a url that works. I am able to access the host and admin pages from my workstation using urls like

http://out.mydomain.com:8040/Administration
http://out.mydomain.com:8040/host

but when I use those urls with the connectwise control app I get errors like this:

Server Error in '/' Application.
The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: /Administration/Guest

I don't see a login dialog. What am I missing?
SoCo_Systems  
#7 Posted : Saturday, February 23, 2019 3:24:06 PM(UTC)
SoCo_Systems


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 1/29/2014(UTC)
Posts: 130
Man
United States
Location: Indianapolis, IN

Thanks: 2 times
Was thanked: 21 time(s) in 21 post(s)
In the address box for the app, enter:

out.mydomain.com:8040

Edited by user Saturday, February 23, 2019 3:25:42 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.