logo
Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
stevechrisman  
#1 Posted : Tuesday, January 29, 2019 5:53:00 PM(UTC)
stevechrisman


Rank: Guest

Joined: 7/17/2017(UTC)
Posts: 4
United States
Location: cincinnati, OH

I have one client computer whose desktop background photo has always been set to their photo (a beach picture). Last week the background image changed to the background of a different client computer. The file does not even exist on the first computer. The two computers are not even in the same office or network. I changed the photo back to the original one last week. Then today, the background changed again. I'm assuming some configuration file might be incorrect within my Screenconnect and list of computers in my Access area. Anyone else have a similar problem? Any Connectwise support guys have an answer?

Scott  
#2 Posted : Wednesday, February 20, 2019 3:58:58 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
I can't say that I've heard of this problem before, has it happened again?

How is the image set? Just via the default method Windows uses or perhaps another application (such as Display Fusion, etc) that can cycle the images like a slideshow?
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.