logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
shaunrieman  
#1 Posted : Monday, May 7, 2018 1:39:46 PM(UTC)
shaunrieman


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 3/6/2013(UTC)
Posts: 47

Thanks: 1 times
Was thanked: 2 time(s) in 1 post(s)
Over the last month or so the domain and everything under screenconnect.com has become very slow. Even the extension marketplace seems to take about 30-45 seconds to load.

SoCo_Systems  
#2 Posted : Monday, May 7, 2018 6:43:44 PM(UTC)
SoCo_Systems


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 1/29/2014(UTC)
Posts: 130
Man
United States
Location: Indianapolis, IN

Thanks: 2 times
Was thanked: 21 time(s) in 21 post(s)
They started redirecting the screenconnect domains to connectwise.com, and it adds quite a bit of delay for some reason. If you load the new connectwise.com URLs, things are normal.
shaunrieman  
#3 Posted : Tuesday, May 8, 2018 12:29:15 AM(UTC)
shaunrieman


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 3/6/2013(UTC)
Posts: 47

Thanks: 1 times
Was thanked: 2 time(s) in 1 post(s)
Well, I finally found the new download page. Not sure why this wasn't easily linked from the CW.com site. https://www.connectwise....oftware/control/download
Scott  
#4 Posted : Friday, May 11, 2018 11:42:55 AM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
Thanks for reporting it, since the redirect was implemented we have also noticed significant delays loading specific parts of the website. We are aware of the issue and investigating.
ScreenConnect Team
aslee  
#5 Posted : Monday, May 14, 2018 7:01:46 AM(UTC)
aslee


Rank: Newbie

Joined: 4/27/2015(UTC)
Posts: 30
Japan

Thanks: 6 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Today, I tried going to the extension marketplace and it didn't load at all. I waited a whole minute, then another minute, then another... still nothing.
Scott  
#6 Posted : Monday, May 14, 2018 3:38:44 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
@aslee thanks for reporting this, I just wanted to follow up and state that the issue has been resolved. The Extension marketplace now loads correctly.

The issue was due to an integrated 3rd party application within the cloud for more dynamic Partner communication about various product topics.
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.