logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Matt Highsmith  
#1 Posted : Thursday, April 12, 2018 1:11:38 PM(UTC)
Matt Highsmith


Rank: Advanced Member

Medals: ScreenConnect Advisor: Focus Group MemberLevel 2: Lent a Helping Hand! 10 Thanks!

Joined: 4/1/2014(UTC)
Posts: 234
United States
Location: Raleigh

Thanks: 4 times
Was thanked: 16 time(s) in 12 post(s)
The Set Session Variables from System Properties extension had to be adjusted to work correctly before 6.5 to get the correct response information. now that the extension has to be licensed to work we cannot use the extension. can the licensed extension be fixed so it works correctly?


deecater  
#2 Posted : Wednesday, June 20, 2018 5:33:45 PM(UTC)
deecater


Rank: Administration

Medals: ScreenConnect Advisor: Focus Group Member

Joined: 6/20/2017(UTC)
Posts: 40
Woman
United States
Location: Raleigh, NC

Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
Just wanted to give you an update. I took a look and it appears that this issue has been registered. Looks like someone from the team has reached out to the original author for a fix.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.