logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
einars  
#1 Posted : Wednesday, January 17, 2018 5:01:01 PM(UTC)
einars


Rank: Newbie

Joined: 7/30/2015(UTC)
Views messages in topic : 18
Latvia
Location: Riga

Was thanked: 4 time(s) in 1 post(s)
Hi!

We have On Prem Control isntance. Latest 6.4 version.
Today at one moment our Control web stopped to open and shows this error. What can we do to fix this? All clients shows that they are connected to relay. Server reboot didn`t fix this...

Quote:

System.Xml.XmlException
Document element did not appear. Line 1, position 1.
Description: HTTP 500.Error processing request.

Details: Non-web exception. Exception origin (name of application or object): System.Xml.

Exception stack trace:
at Mono.Xml2.XmlTextReader.Read () [0x00000] in <filename unknown>:0
at System.Xml.XmlTextReader.Read () [0x00000] in <filename unknown>:0
at System.Resources.ResXResourceReader.LoadData () [0x00000] in <filename unknown>:0
Version Information: 3.0.4 (master/c728710 Thu Jan 24 18:46:01 EST 2013); ASP.NET Version: 4.0.30319.17020


[img=null]http://a.ind.lv/control.jpg[/img]

einars  
#2 Posted : Thursday, January 18, 2018 11:20:19 AM(UTC)
einars


Rank: Newbie

Joined: 7/30/2015(UTC)
Views messages in topic : 18
Latvia
Location: Riga

Was thanked: 4 time(s) in 1 post(s)
Tried to move Control to different server, but with no luck.

Restored everything from backup.
Ben B  
#3 Posted : Thursday, January 18, 2018 12:46:42 PM(UTC)
Ben B


Rank: Administration

Medals: Level 2: Lent a Helping Hand! 10 Thanks!

Joined: 10/2/2015(UTC)
Posts: 329

Thanks: 1 times
Was thanked: 71 time(s) in 63 post(s)
Originally Posted by: einars Go to Quoted Post
Tried to move Control to different server, but with no luck.

Restored everything from backup.


Based on the stack, specifically the mention of System.Resources.ResXResourceReader.LoadData(), I'm thinking this is somehow related to a resource file. Had you recently made any changes to the web or client resources via the appearance page or manually (the files in the App_WebResources and App_ClientConfig installation directories)?
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.