logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
futura  
#1 Posted : Thursday, January 19, 2017 4:07:27 AM(UTC)
futura


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 1/3/2014(UTC)
Posts: 101
Canada

Thanks: 43 times
Was thanked: 11 time(s) in 10 post(s)
Ever since we upgraded from ScreenConnect 5.6 to version 6.1 stable, we can no longer use the ESET extension. IT no longer sends the commands to update the ESET details and if we manually send the command it no longer populates (or displays) the data in the web interface.

itsmark  
#2 Posted : Thursday, July 20, 2017 12:16:24 PM(UTC)
itsmark


Rank: Guest

Joined: 7/20/2017(UTC)
Posts: 1
United Kingdom

We've just updated to the latest v6.3 and this still doesn't appear to be fixed, the extension is at v1.0.3 which seems to be the latest. Does anyone have an update on this and whether perhaps there will be a fix?
Michael L  
#3 Posted : Tuesday, July 25, 2017 2:21:06 PM(UTC)
Michael L


Rank: Administration

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 8/18/2015(UTC)
Posts: 98
Man
United States

Thanks: 8 times
Was thanked: 14 time(s) in 12 post(s)
Hi folks,

The ESET extension was created and is maintained by ESET - if it's not working, you may need to check with ESET support to let them know:
https://www.eset.com/us/support/contact/

-Michael
ConnectWise Control (ScreenConnect) Support Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.