logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
NickSk11  
#1 Posted : Wednesday, January 24, 2018 10:31:03 AM(UTC)
NickSk11


Rank: Guest

Joined: 1/24/2018(UTC)
Posts: 1
United Kingdom

A session was 'accidentally' ended using the End command in Access and we now need to access that remote machine again. I've tried rebuilding the agent access app and reinstalling on the remote machine but cannot get the machine to reappear in host. Any help greatly appreciated.

Scott  
#2 Posted : Monday, February 5, 2018 12:29:59 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
If the session was ended then you'll likely have to uninstall it completely before attempting a reinstall on the remote machine. For a Mac Guest, there are instructions to manually uninstall on our KB, specifically here.
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.