logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
MannyTC  
#1 Posted : Thursday, February 2, 2017 3:04:58 AM(UTC)
MannyTC


Rank: Advanced Member

Medals: Bug Buster Level One: Spoon!Level 3: Shirt off your back! Received 25 Thanks!

Joined: 2/19/2015(UTC)
Posts: 262
United States
Location: AZ

Thanks: 6 times
Was thanked: 52 time(s) in 45 post(s)
APK included with 6.0 has been working successfully since installed. I upgraded the server to latest 6.1 stable and tried using the APK included in the BIN folder but it will not install.

Scott  
#2 Posted : Wednesday, February 8, 2017 2:29:12 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
Thanks for the report, we don't typically intend for that apk to be installed like that (but we don't intend for it to break when it worked previously). I've replicated the behavior and registered it as a bug.
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.