logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
jzukerman  
#1 Posted : Monday, July 25, 2016 1:03:29 PM(UTC)
jzukerman


Rank: Newbie

Joined: 2/18/2014(UTC)
Posts: 2
Location: Maine, USA

Thanks: 1 times
I have a Centos 6.8 VPS running ScreenConnect 5.5.10444.5898. I followed the directions here some time ago to setup SSL to secure the web portal for SC. That's working great. But I realize that my site isn't as secure as it could be. Specifically SC uses SSL version 2.0 and 3.0 (vulnerable to Poodle attack). Also I want to enable TLS 1.2 if possible. How do I go about fixing this? I didn't see anything in the wiki or on the support forums, other than using nginx. My server has Apache installed, and I am most familiar with it. So if I can use Apache as the SSL service, great I know how to configure SSL in Apache.

Scott  
#2 Posted : Wednesday, July 27, 2016 2:51:19 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
Unfortunately I don't believe it's currently possible to make those modifications to ScreenConnect on Linux, but I recommend ensuring it's registered on our Product Feedback Portal.

As far using apache/nginx infront of ScreenConnect, I recommend searching our forum as there are a few threads that can help. This one comes to mind.
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.