logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Trembovich  
#1 Posted : Tuesday, February 7, 2017 11:29:29 AM(UTC)
Trembovich


Rank: Guest

Joined: 2/7/2017(UTC)
Posts: 1

I receive session info from method "/GetHostSessionInfo". I use this info for build launch url. All worked fine. It was broken recently. I noticed that "AccessToken" doesn't exist in info from "/GetHostSessionInfo" method. I use code from this repository https://github.com/LaSepp/ScreenConnectIntegration . Any ideas?

Edited by user Tuesday, February 7, 2017 11:51:49 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Scott  
#2 Posted : Monday, February 13, 2017 2:20:36 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
It looks like the author committed a fix for that issue ~6 days ago, are you still seeing the same behavior?

We modified some methodology within the PageService with 6.1, it's likely that API needed to be updated also.
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.