logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
lunat1k  
#1 Posted : Thursday, October 15, 2015 9:40:25 PM(UTC)
lunat1k


Rank: Newbie

Joined: 10/15/2015(UTC)
Posts: 3
United States

Hello,

I am new to the screen connect and I have installed it on a windows server 2008 server


When I go to the admin page all I see is a red bar at the top

I have restarted all services but it has yet to help

do I need to install .net or something to make it work?

Scott  
#2 Posted : Friday, October 16, 2015 12:55:33 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
Just a red bar on the top? What browser are you using to access the pages? Do the Guest and/or Host pages behave the same way?

Which version of ScreenConnect did you install?
ScreenConnect Team
lunat1k  
#3 Posted : Friday, October 16, 2015 5:14:54 PM(UTC)
lunat1k


Rank: Newbie

Joined: 10/15/2015(UTC)
Posts: 3
United States

Yes just a red bar


IE\


all of the clients do this also that are on the same machines

so I am thinking it is related to the servers that I am on?????????????????????????????????
Scott  
#4 Posted : Friday, October 16, 2015 5:25:07 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
What version of IE? I believe that we require 8.0+.
ScreenConnect Team
lunat1k  
#5 Posted : Friday, October 16, 2015 6:15:04 PM(UTC)
lunat1k


Rank: Newbie

Joined: 10/15/2015(UTC)
Posts: 3
United States

OK Got it figured out and it was a browser issue with IE

thanks to the sales tech RHINDO sorry forgot your first name but a cool dude none the less


I got it to work and I will be buying it next week



thanks guys

p.s. Teamviewer Sucks ASS!

Now I just need to configure my logo...can you aim me in the correct direction please?

Edited by user Friday, October 16, 2015 6:17:55 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Scott  
#6 Posted : Friday, October 16, 2015 6:19:49 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,862
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 351 time(s) in 303 post(s)
Just about all of that info can be found in the customization guide, but for the icon specifically it's here.
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.