logo

The ConnectWise Control forum has moved to ConnectWise University! This forum has been locked and is in read-only mode. Click here for instructions on how to access the new forum.

Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
jzukerman  
#1 Posted : Tuesday, October 6, 2015 11:30:19 PM(UTC)
jzukerman


Rank: Newbie

Joined: 2/18/2014(UTC)
Posts: 2
Location: Maine, USA

Thanks: 1 times
On my work laptop, when I access my ScreenConnect host page, if I click on any of my clients' endpoints, Chrome pops up a window to save as "ScreenConnect.Client.Setup.exe" every single time. This has been an issue for several months, and persisted through upgrades of the ScreenConnect server. I've installed the file numerous times but it does not help. If I simply wait 5 seconds, the actual ScreenConnect viewer box opens and I can see my clients' endpoints and I just close the save as window. I don't have this issue on my 2 office PCs, though I use Firefox on both of them. Any help would be appreciated.

OS: Windows 7 Pro
Browser: Chrome 45.0.2454.101
Extensions: OneClick Helper (currently disabled, but have tried enabling it)
ScreenConnect version: 5.3.9074.5646

mylove4life  
#2 Posted : Tuesday, October 6, 2015 11:41:56 PM(UTC)
mylove4life


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 7/5/2010(UTC)
Posts: 112

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
update to the latest ScreenConnect and chrome. I think that was fixed in a Later version..
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.